11 Nisan 2012 Çarşamba

Zormuş Okul İşleri...

3 haftadır gezmedik yer, denemedik kıyafet kalmadı;bu okul töreni için.Tam seçtik diye sevinirken, sorunlar birbirini kovalıyor.Başkalarının adına karar vermek zor. E bide verdik kararı itiraz eden çıkmazsa olmaz sanki.Sınıf annesi olmayı bırak sanki kendi öğrencilerim gibi koşturuyorum her ayrıntısında ama yaranamıyorum kimseye ne acı :( Şeytan diyo '' amannn bırak herşeyi otur evinde bak oyuncaklarına işin ne ?'' Ama kıyamıyorum ne çocuklara , ne de Öğretmenimize çünkü ;çok fedakar ve haddinden de fazla ilgili çocuklarımıza.Şimdi nasıl bırakılır yarı yolda ? 
Tüm aksilikler bir yana, kızım ve arkadaşları çok güzel hazırlanıyorlar.Hem 23 Nisan , hem Okuma Bayramı için, bir sürü etkinlik, piyes, dans hazırladılar.Maşallah hepside zehir gibi.İlkeler ve Atatürk orotoryosu için ,yani biraz daha renklendirelim diye çocukların ellerine pankartlar ve gelincikler hazırlıyorum.Netten aldığım bir tariften esinlenerek çok sevimli kağıt gelincikler yaptım.Doğal olsun diye, sap kısımlarını kuru dallardan seçtim. Öğretmenimiz sağolsun çok beğendi,iltifatlarına tutuldum.İşte bu yeter benim için, sadece taktir ve teşfikle insan neler yaratır.Herşeyin arkasında bir bit yeniği arayan, çıkar bekleyen insanlar ve sadece muhalefet olmak için sorun çıkaranlar işte siz bunu anlayamazsınız!O taktirin verdiği mutluluğu siz ruyanızda bile göremezsiniz.Üzülüyorum böyle insanlara...


İşte gelinciklerim...

4 yorum:

  1. Gelinciklere inanamadım.Yapma çiçek gibi duruyor kağıt olduğu belli değil.Süper olmuş ellerine sağlık.Bu arada o kişileri takma kafana canım.Başarılı olanları çekemezler öyleleri.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim.:) Takmıyorum desem yalan olur ama aldırmamaya çalışıyorum en azından.Bu okul işlerinin stresi yüzünden kurdeşen döktüm,azcık kaşın zordur işin yoğun bir şekilde devam ediyorum.

      Sil
  2. ben de kağıt işleri yaptırıyorum bu aralar,hem ucuz hem şık..çok güzeller

    YanıtlaSil